Partnerek

Építkezik, felújít? Megérdemli, hogy a legjobb építőanyagot és szolgáltatót kapja!
Több száz gyártó, több ezer építőipari anyaga egy helyen.
Építőanyag összehasonlító és ajánlatkérő rendszer, hogy megtalálja a legolcsóbb építőanyagot.

A Szigetelésinfo.hu az Építésinfó.hu csoport tagjaként a Magyarországon kapható hő-, hang- és vízszigetelésekkel foglalkozó szakmai weboldal. Termékleírásokkal, műszaki adatlapokkal, jogszabályokkal, szigeteléseket érintő hírekkel, szakcikkekkel és elemzésekkel áll a szakemberek, építészek, kivitelezők és építkezők, érdeklődők rendelkezésére.

Professzionális befújt hőszigetelés Supafil termékekkel

Célunkat kizárólag Megrendelőink elégedettsége révén érhetjük el, ehhez azonban önmagában kevés lenne egy sikeres technológia és termék alkalmazása.

Munkatársaink sokéves tervezési és kivitelezési tapasztalattal, e szakterületnek megfelelő végzettséggel (Építészmérnöki és épületszigetelő szakmérnöki diploma, épületenergetikai tanfolyam) rendelkező, a szakmában ismert és elismert szakemberek.

Professzionális  terméket, professzionális kivitelezéssel és szolgáltatással !


www.kontaktbau.huSzigetelés akár 1 nap alatt, bontás nélkül!  Korszerű technológia, teljes körű és magas színvonalú szaktanácsadás, szakértelem, precizitás, garantáltan pontos, gyors és tiszta kivitelezés igény szerint akár hőkamerás vizsgálattal. Energia megtakarítás Önnek, elégedett ügyfél Cégünknek. Kontaktbau Szigeteléscentrum. A fújható szigetelés szakértő.